fiets

Het zonnetje staat weer stralend aan de hemel en de lucht kleurt weer vaker blauw. Goede tekens die zeggen dat het tijd is om weer naar buiten te gaan. Deze tijd van het jaar is perfect om een lekkere frisse neus te halen en te genieten van de zon.

Prachtige show voor de vroege vogels

Sta jij altijd al vroeg op, dan kun je nu perfect een wandeling maken bij zonsopkomst. De zon kleurt de hemel in prachtige kleuren, maar dankzij de nog kale bomen en struiken, wordt alles prachtig verlicht. In de vroege ochtend spot je ook nog eens veel dieren als reeën en hazen. Daarnaast ligt er in de ochtend nog dauw op de grond, waardoor alle velden en de grond prachtig lijken te glinsteren. Dus pak je muts, handschoenen en wandelschoenen en verwen jezelf door onderdeel uit te maken van dit prachtige plaatje in de ochtend.

Als een speer over de weg

Ook voor fietsers breekt een goede tijd aan. Nog lang niet iedereen durft zich buiten te begeven met dit weer, dus de fietspaden zijn nog lekker rustig en leeg. Een dagje fietsen is dus een ontspannen manier om een frisse neus te halen. Zorg dat je met een goed onderhouden fiets op pad gaat door bijvoorbeeld naar een fietsenwinkel in Hoogeveen te gaan. Is fietsen jouw passie en sta je alweer te popelen om te gaan wielrennen, dan is dit jouw moment! Dankzij de weinige mensen, kun jij gemakkelijk hoge snelheden behalen zonder dat anderen je tegenhouden en doordat je zo hard fietst, blijf je ook beter warm.

Tijd voor wat seizoens inkopen

Dit is ook de perfecte tijd van het jaar om je naar een tuincentrum te begeven. Hier doe je genoeg inspiratie op voor jouw tuin én interieur. Ga helemaal op in de sfeer die de tuincentra in de omgeving te bieden hebben, want dit is al een uitje op zich. Veel tuincentra hebben thema tentoonstellingen met allerlei prachtige producten die ze in hun assortiment hebben. Zo kan jij je helemaal in een droomomgeving begeven. Heb je je ogen volledig uitgekeken, dan is het tijd om even een lekker warm drankje te nemen. Gelukkig hebben veel tuincentra tegenwoordig ook een eet- en drinkgelegenheid in de winkel waar jij terecht kan voor heerlijke lekkernijen. Vervolgens kun je de mooiste planten of tuinbenodigdheden meenemen richting de kassa, want dit is ook nog eens de perfecte tijd om in de tuin te gaan werken, zodat jouw tuin shined in al het zonlicht. Veel plezier buiten!