De 4 mooiste plekken om te fietsen op een hometrainer

Fietsen doe je niet alleen in de buitenlucht, maar doe je ook binnen op een hometrainer. Sommige mensen hebben een hometrainer thuis staan. Het nadeel hiervan is dat het uitzicht misschien gaat vervelen. Als je traint op een hometrainer op een mooie locatie of je traint met een virtuele hometrainer, verveelt je uitzicht minder snel. Daarom laten wij je in dit artikel de 4 mooiste plekken zien om te fietsen op een hometrainer.

Waarom trainer op een hometrainer?

De hometrainer is één van de meest gebruikte fitnessapparaten. Een hometrainer gebruik je zowel thuis als in een sportschool. Of je nu thuis traint of in de mooiste sportschool, trainen op een hometrainer is erg goed voor je. Je verbetert namelijk je conditie én verschillende spieren in je lichaam versterken. Niet alleen je kuiten, bovenbenen, hamstrings en bilspieren train je met een hometrainer, ook de buikspieren train je hiermee. Wat zijn nu de mooiste plekken om te fietsen op een hometrainer?

1.      Door de Alpen

Heb je altijd al eens door de Alpen willen fietsen? Probeer dit dan met de hometrainer. Kies een goede app of kijk of het virtuele scherm in de sportschool deze plek aanbiedt. Geniet tijdens het fietsen op de hometrainer van de prachtige bergen en mooie natuur. Misschien ben je zo gedreven dat het lukt om de Alpe d’Huez te beklimmen.

2.      Landschappen van Nederland

Ondanks dat je zo op de fiets stapt om door Nederlands gebied te fietsen, zijn er ook prachtige gebieden in Nederland die misschien niet om de hoek zijn. Fiets bijvoorbeeld door de polder of door de duinen en geniet van Nederlands prachtige natuur.

hometrainer3.      Door New York

Houd je er toch meer van om door of om een stad te fietsen? Dan is virtueel fietsen met de hometrainer in New York een goede optie voor jou. Fiets door Central Park en geniet van de New Yorkse omgeving. De wijn Brooklyn in New York beschikt over veel fietspaden, dus ook hier is het mogelijk om te fietsen met de hometrainer.

4.      Fiets door Japan

Met de hometrainer en een virtueel scherm is het ook mogelijk om door Japan te fietsen. Zo fiets je over kleine eilanden, oude, rustige gebieden of langs de kust. Wederom geniet je hier (virtueel) van de mooie natuur van Japan.

Zoals je ziet hoeft trainen op een hometrainer zeker niet saai te zijn wanneer je virtueel deze prachtige blekken bezoekt.